Workshops

In ons atelier worden er wekelijks workshops of workshopreeksen gegeven.

Op dit moment kan je nog inschrijven voor de volgende workshopreeksen:

Hoe werkt het inschrijven- voorwaarden?

Bij elke workshop is een webformulier voorzien dat je kan invullen. Het is belangrijk dat je via de site inschrijft, zodat ik je van alle nodige info kan voorzien. Van zodra het inschrijvingsgeld in orde is, ben je definitief ingeschreven.  Opgelet! Inschrijven is dan ook definitief, dus check je agenda goed vooraleer je inschrijft.* Je ontvangt geen automatische mail, maar een persoonlijk getypt welkomstwoord met alle info ;). Het is dus normaal dat je vlak na inschrijving niet onmiddellijk een mailtje krijgt.

Alle workshops gaan door in het atelier in de Oude Godstraat 13, 2220 Heist-op-den-Berg. Er zijn 6 naaimachines, een overlock, coverstitch, strijkijzers en tekentafels. Je mag je eigen machine meebrengen, op voorwaarde dat je ermee kan werken (en dat het toestel werkt). Verder laat ik op voorhand weten wat je nodig hebt bij elke sessie.

*Het gebeurt wel eens bij goed weer, of heel slecht weer of speciale gelegenheden dat we plots met uitzonderlijk veel overlijdens of geopereerde huisdieren of zieke kinderen of gewijzigde roosters,… worden geconfronteerd. Waarvoor alle begrip…  Echter mijn vrije momenten waarin ik de workshops kan plannen zijn zeer beperkt en ik kan hier helaas géén rekening mee houden.

8 gedachten over “Workshops”

  1. ik wil graag dat juli een paar dingen hebben dat ik ook kan maken ik ben 9 jaar en ik kijk er zo naar uit om dingen te maken ik hoop dat ik een e-mail terug krijg salu.

    Like

  2. Pingback: Back to the Roots

Altijd blij met een leuke reactie!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s