Eigen Kweek

Belle Hélène

En plots werd ze 18, die Hélène van ons. In no time ging ze van Schattige Baby, over Tiener naar Achttienjarige, soms vliegt het zo rap voorbij! Onze broer heeft dat goed gedaan, zo’n ferm dochter grootbrengen!

18 jaar worden, het is zo’n Mijlpaal, het moet knallen en gevierd worden! Dan kan je écht niet opdagen met een cadeaubon, dat moet speciaal zijn. Op die leeftijd ligt de wereld aan je voeten, je kan nog alle kanten op. Ga je studeren, reizen, verkennen, …? Wat kan je daarbij goed gebruiken? Ik ontwierp een weekender voor avontuurlijke tripjes!

weekender1

Voor de buitenkant koos ik een stofje van Amy Butler, de voering werd in een Cotton & Steel geknipt. Leren hengsels en mintkleurige paspel maken het geheel af. details1

Een groot deel van de afwerking werd met de hand genaaid, kwestie van de last-minute verknoeisels uit te sluiten!

BH3 zijkant

De verstelbare riem voorzag ik van musketonhaken, zo kan je ze eraf nemen indien nodig. Een Achttienjarige moet op alles voorbereid zijn, nietwaar!

BH1voor

De lieve schat droeg toevallig een matching top op haar verjaardag! I love it when a plan comes together 🙂 …BH12Ik denk dat ik er voor mezelf ook eentje ga maken :D!

Wat vinden jullie ervan? Altijd blij met een leuke reactie op de blog!

22 gedachten over “Belle Hélène”

  1. Heel erg leuk! Ik speel ook met het idee om er eentje te maken voor mama’s verjaardag, aangezien ze nu zoveel moet reizen voor haar werk… Maar ik moet nog een patroon vinden dat zo leuk is als het jouwe!

    Like

Altijd blij met een leuke reactie!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s