Eigen Kweek, Rap Gemaakt

Exit 2014

Voila, se, de laatste dag van 2014 is aangebroken. In Heist en omstreken wordt er overal luidkeels ‘Oudjaar, Nieuwjaar…’ gezongen. Kinderen gaan dan van deur tot deur om iedereen een gelukkig Nieuwjaar te wensen in ruil voor centen en snoep. Mats ging voor de allereerste keer mee op strooptocht. En gelijk nen echte deed hij dat in gezelschap van twee knappe dames en twee bodyguards (de papa’s). Hij was er helemaal klaar voor en enkele uren later hadden ze een jaarvoorraad aan suikers verzameld!

Today’s the very last day of 2014. Children knock on doors to wish everyone a Happy New Year with a song, in return they get candy or money. The ‘loot’ goes in a bag around their necks as they go from door to door. It’s a typical tradition for our region. For Mats this was the very first time. And he handled it in style with the company of two pretty ladies and two bodyguards (the daddy’s)!  I expected him to be back after 15 minutes but after two hours he came back smiling with a year’s supply of all kinds of dental terrorism.

strooptocht

[Enkele uren later…]

De laatste uren tikken ondertussen weg en wij tellen stilaan af naar het nieuwe jaar!

Moge uw bobijntje garen immer vol zijn en uw gedachten vervuld van wilde ideeën en baanbrekende creaties!

2015

Altijd blij met een leuke reactie!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s