Nieuws, Uncategorized

Over feeststemming, vakantie en laatste soldekes

Gisteren was het groot feest in de familie, de jongste broer van ons zessen was jarig! Als het dan een speciale leeftijd is, wordt dat altijd uitbundig en met veel te veel lekkers gevierd.

Als zonenmama wilde ik ook eens assorti zijn met mijn kinderen, het hoeft niet alleen weggelegd te zijn voor dochtermama’s, hé :). Ik had onlangs een simpel A-lijnrokje gemaakt in een stofje van Birch, eentje met dromerige vogeltjes op.
Dat stofje past ook wel bij mijn jongens: het zijn allebei gekke speelvogels en op zijn zachtst gezegd vroege vogels. Elke ochtend is er wel eentje rond 6u wakker :). Bovendien ging het feest door bij traiteur ‘De Vogelzang’, een zaaltje waar onze familie al zeker sinds 1958 de belangrijkste momenten gaat vieren.

nilske

Ik maakte voor allebei een Gingerbread-hemdje, voor de oudste een bijpassende short. De bedoeling was om het shortje ook voor de jongste klaar te krijgen… het was een iets te ambitieus plan gebleken. Gelukkig won mijn verstand het van de ambitie… Een bedenkelijke blik met bijpassende opmerking van de wederhelft liet me om 13u30 weten dat iedereen nog in bad moest en dat de oudste zijn haar nog geknipt moest worden…Om 15u werden we op het feest verwacht. We waren nét op tijd, héhé!

mattiepaardmattieman

Over solden en vakantie

De bakstenen winkel is deze week nog anderhalve dag open, vanaf donderdag sluiten we voor de jaarlijkse vakantie. De winkel zal gesloten zijn vanaf DONDERDAG 24 juli t.e.m. VRIJDAG 1 augustus. Op zaterdag 2 augustus gaat de bakstenen winkel terug open, ook het naaicafé op 3 augustus gaat gewoon door.

Om de laatste soldenweekjes goed in te zetten, krijg je vanaf NU 10% korting op alles, behalve op workshops, tijdschriften en patronen. De actie is geldig t.e.m. 31 juli.Ook in de webwinkel loopt deze actie.
D.w.z. dat je op sommige soldenstoffen 30% of meer korting krijgt! Wie een bestelling van €50 of meer plaatst, krijgt bovendien nog een leuk extraatje!

Om van deze korting te genieten tik je gewoon de code ‘solden‘ in bij het afhandelen van je bestelling. De pakjes worden verzonden t.e.m deze donderdag, dan blijft het even stil tot 1 augustus. Pakjes die na 24 juli besteld worden, worden verzonden vanaf 3 augustus.

Wij wensen iedereen een fijne en zonnige vakantie 🙂

solden2014

 

 

2 gedachten over “Over feeststemming, vakantie en laatste soldekes”

  1. Mooie outfit! Die zoom aan de short maakt het echt af. We vierden onlangs de diamanten bruiloft van mijn grootouders in dat zaaltje. Een fijne plaats voor feesten!

    Like

Altijd blij met een leuke reactie!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s