Rap Gemaakt

Schip ahoi!

Sinds twee weken staat er hier een nieuw machien te blinken: Een Pfaff Performance 5.0. Een zwaar geval met de laatste nieuwe snufjes, je kan er zelfs olifantjes mee borduren. En ja, het stond er al twéé weken te staan, gewoon geen tijd gehad.

Kwam daar het perfecte excuus: de zonen gaan op kamp voor de allereerste keer! We kwamen hier nog twee toiletzakjes en twee linnenzakken te kort, ik was zo blij als een kermisvogel dat ik ein-de-lijk iets kon naaien. Het thema was rap gekozen: zee! En daar kan je keileuk mee variëren. We hebben hier een mooie minireeks van Blend liggen, allemaal binnen het thema.

Dus kwam het schetsboek boven en de fantasie sloeg hier op hol, hier en daar botsten de ideeën met de realiteit of reali’tijd’. Zo wilde ik een linnenzak in de vorm van een vis, liefst anatomisch correct en dan nog allerhande snufjes erin verwerkt. Die ‘linnenvis’ werd dan maar een knuffelvis voor de jongste.
De linnenzakken maakte ik lekker eenvoudig, de stofjes en flock geven toch nog dat beetje extra.
De toiletzakjes zijn gevoerd en voorzien van paspel. De eerste kreeg nog een rits, maar de tweede sluit gewoon met velcro (tijd winnen, hé…). Alles was net op tijd klaar!Kamp aan zee

Patronen uit: ‘de losse pols’

Stof vis: regenboogjes als schubben en strepen voor de vinnen

Stof toiletzakje 1, toiletzakje 2, linnenzak boven, linnenzak onder

Altijd blij met een leuke reactie!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s