Naaien in Heist-op-den-Berg, Nieuws

Braderij 27-28-29 juni

Braderij

Dag lieve volgers

Wie hier de laatste dagen binnenwandelt, zal zich eerst afvragen of een deel van onze stoffen in een zwart gat zijn verdwenen! Je mag op beide oren slapen, we werden ook niet beroofd 🙂
Deel twee van de winkel is AF! De afgelopen weken hebben we voor, tijdens en na sluitingstijd keihard gewerkt aan het achterste deel van de winkel: verven, poetsen en onze handmade kasten installeren. En plots kwam er gewoon een einde aan de saaie klusjes en monotone verfbeurten. Tijdens het weekend zijn alle basics en uni’s naar de achterplaats verhuisd, ohmaai, de opluchting. Nog een klein beetje inkleding en wij helemaal klaar voor de braderij volgend weekend.

Het voorste deel van de winkel is nu nog lekker ruim, maar stilaan kunnen de stoffen uit de stockruimtes naar beneden voor de braderij/solden en in de loop van de zomer en zeker eind augustus verwachten we ladingen prachtige stoffen!

Het komende weekend is het naar jaarlijkse gewoonte braderij in Heist-op-den-Berg. Dan is de Bergstraat gevuld met volk en kraampjes, er is een grote kermis op het Cultuurplein en er zijn tal van randactiviteiten voorzien.
Wij dragen ook ons steentje bij en gaan onze klanten verwennen met heel wat leuke kortingen, koopjes, verrassingen EN de OFFICIËLE opening van onzen Depot part two!

Wij zijn dit weekend open op volgende momenten:

Vrijdag: 10u-12u en 13u-20u *
Zaterdag: 10u-20u *
Zondag:14u-18u

Maandag 30 juni: uitzonderlijk gesloten

Tot ergens deze week!

* Indien het belachelijk slecht weer is (aanhoudende storm, tropische stortregens,  hagel, orkaan, + 6 beaufort,…) sluiten wij onze deuren op vr en za om 18u.

Altijd blij met een leuke reactie!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s