Naaien in Heist-op-den-Berg

Bio Bijoux

Vandaag kon ondergetekende een goeie deal sluiten met manlief: de voormiddag mocht ik ongestoord (d.w.z. dat het is alsof ik niet thuis  ben 🙂 ) naaien, in de namiddag gaat de wederhelft een pintje drinken. Dat kwam goed uit, want er was een project dat nog af moest!

Afgelopen woensdag konden we op het schooltje van zoonlief, een pakketje biologische groenten en fruit bestellen en afhalen*. Aangezien ik weer hosklos moest vertrekken, had ik natuurlijk geen zak bij. Gelukkig kreeg ik het bakje mee, als ik plechtig beloofde het kleinood weer terug te brengen. Aangezien er eens dringend werk moest worden gemaakt van een boodschappentas, ging ik deze voormiddag aan de slag. Ongestoord, dus!

Het is een heel groot exemplaar geworden, want er moet een weekvoorraad biogroenten en -fruit in passen. Deze keer geen flashy stofje met tien kleuren, maar een zalig Kokka-stofje! De binnenkant is gevoerd met signaalrode canvas, met aan de top van de binnenkant nog een strookje Kokka. Er werd ook een ‘prei-en selderhouder’ voorzien, want bij mij vallen die dingen àltijd uit de zak. Ik kijk al uit naar mijn volgende weekpakketje!

Voor tasseninspiratie: kijk eens op onze pagina ‘Aan de slag‘ of op ons Pinterestbord Kabas & Co!

tas

Kijk ook eens in Den Depot: er zijn weer wat nieuwigheden bijgekomen: bv. KAM-snaps en -tangen!
Morgen werken we weer lustig verder aan de bakstenen winkel, we kunnen stilaan beginnen opbouwen ipv afbreken 🙂 .

* van http://www.bioboerderijdelevensbron.be/ (echt héél lekker!), maar m’n stoeffotootje op facebook leverde me ook het adres op van De Kijfelaar (http://www.dekijfelaar.be/). Die gaan we ook eens proberen binnenkort. Kennen jullie nog bioboerderijen in Heist en omstreken? Zet ze gerust als commentaar bij deze post, want blijkbaar is daar toch veel vraag naar!

Een gedachte over “Bio Bijoux”

  1. Wij nemen wekelijks groenten en fruit van De Kijfelaar. Dat is echt een aanrader. Vers en biologisch. Interessant voor wie in Heist of omstreken woont: ze leveren elke vrijdag in café de Living, in Heist dus. Via hun webshop kan je een groentepakket bestellen, maar evengoed zelf een keuze maken uit een hele lijst groenten en fruit. Wij zijn fan!

    Like

Altijd blij met een leuke reactie!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s