Naaicafé, Naaien in Heist-op-den-Berg, Stoffenwinkel

Vandaag Naaicafé in het CC

 

 

SewingIsFunEven een reminder:
vandaag is het naaicafé met stoffenverkoop in het CC van Heist-op-den-Berg (dus niet in De Pit).
Tussen 15u en 21u kan je weer naar hartenlust shoppen en naaien. Onze collectie wordt binnen een uurtje verscheept van Hallaar naar Heist :). Na het café krijgen ze een plekje in de winkel! De centralisatie van Den Depot van Het Machien kan beginnen!

De winkel

Als echte doe-het-zelvers zijn we aan de winkel aan het werken. Het product van de week is duidelijk DECAPANT. Want wat blijkt: de overige helft van de spiegels is bedekt met een stevige lakverf van de hardnekkige soort. Ook het hout werd vele keren (uiteraard) lekker dik overschilderd. Aceton, white spirit, thinner, … we hadden alles geprobeerd en veelvuldig ingeademd, een mens wordt er wel ‘vrolijk’ van, maar de verf bleef gewoon plakken. 

winkel11Voor zo’n werkje kan je dus alleen decapant of verfafbijtsel gebruiken, dat hebben we alweer bijgeleerd. Als je er een halfuurtje mee bezig bent, beginnen je latex handschoenen te broebelen, zo straf! De voorgevel van de winkel ziet er om die reden op dit moment een beetje spookachtig en afgebladderd uit, maar het komt helemaal goed, hoor!
De oorspronkelijke winkelinrichting van Oude Godstraat n° 11 (zie foto) wordt ook geprepareerd, een deel ervan gaan we proberen een plaatske te geven op n° 13. Ook hier zullen er eerst vele liters decapant aan te pas komen.

Workshops
Wat de workshops betreft: wacht niet te lang met inschrijven, zeker duo’s en groepjes vriendinnen, want de lijst begint alweer aardig vol te geraken. Alle workshops zullen tegen dan in principe in de winkel doorgaan!

Tot straks op café!

Altijd blij met een leuke reactie!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s