Naaien in Heist-op-den-Berg, Naaiworkshop

Naaipoolen

300_Poodle_2Stel: de data voor de basisworkshop passen niet in je agenda. Of ze zijn ALLEMAAL VOLZET (aargh!). Of je wilt een kleedje*/ rokje leren maken of  onze herstelworkshop* volgen. (* dit zijn voorlopig  workshops die Het Machien op aanvraag doet.) Maar je vindt maar 2 vriendinnen die dat creatief geweld aandurven. Of jij bent de enige creatieveling in je vriendenkring. Of…

Dan stellen wij onze naaipool voor. Ga naar de link onder ‘NAAIPOEDEL’ in de zijbalk en maak een keuze uit de voorgestelde workshops. Je naam komt in onze lijst terecht. Zodra we 5 à 6 mensen hebben die dezelfde workshop willen doen,  sturen we je een mailtje om een verdere datum af te spreken. En voila, een extra workshopmoment wordt voorzien! Als dat geen maatwerk is…

Altijd blij met een leuke reactie!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s