Naaiworkshop

Is er leven na de Basis?

vierkant stemsternDaarover zijn we aan het brainstormen: hoe moet dat verder?

We willen een antwoord klaar hebben lang voor de eerste naaisters de basisworkshop achter de rug hebben, wees dus maar gerust. Een vervolg komt er zeker. Wat moet een mens anders met die nieuwe naaikunstjes? Als je éénmaal de smaak te pakken hebt, wil je ongetwijfeld zo snel mogelijk weer iets leuks maken. Wij hebben al een hele lijst (wilde) ideeën… Maar waar heb jíj zin in?

Een workshop rokje zegt je misschien niet zoveel, want een open atelier / maandelijkse themaworkshop/… is meer jouw ding? Alle mogelijkheden liggen nog open; laat van je horen! Hoe beter we dat weten, hoe beter we op naaizorgen kunnen inspelen. Maar plezant wordt het: ge moogt gerust zijn!

7 gedachten over “Is er leven na de Basis?”

 1. Mij zouden jullie heel blij maken met een basiscursus patroontekenen. Wel drie cursussen zelfs :-): één voor rokjes, één voor kleedjes, één voor een basismodel broek (bv. met blinde rits aan de zijkant, zonder zakken, om te beginnen). Mijn model volgt de standaardmaten niet. Ik heb een smallere lende, en brede heupen. Daar zit wel twee maten verschil op, en bijgevolg past geen enkel kant-en-klaar patroon mij.
  Jullie collega’s van Workshop Leuven hebben zo’n aanbod (http://www.workshopleuven.be/workshop-patroontekenen-rok/), maar als Heistenaar hoop ik natuurlijk dat ik bij jullie terecht kan :-).

  Like

 2. Mij zouden jullie heel blij maken met een basiscursus patroontekenen. Wel drie cursussen zelfs :-): één voor rokjes, één voor kleedjes, één voor een basismodel broek (bv. met blinde rits aan de zijkant, zonder zakken, om te beginnen). Mijn model volgt de standaardmaten niet. Ik heb een smallere lende, en brede heupen. Daar zit wel twee maten verschil op, en bijgevolg past geen enkel kant-en-klaar patroon mij.
  Jullie collega’s van Leuven hebben zo’n aanbod, maar als Heistenaar hoop ik natuurlijk dat ik bij jullie terecht kan :-)!

  Like

 3. herstellen van zaken : gescheurde broeken, korter maken, gescheurde hemden, ritsen, ….
  Zo de dagdagelijkse dingen die je tekenkomt als je klein gasten in huis hebt. 😉

  Like

  1. Vinden wij ook heel belangrijk! Misschien is de workshop Fix It iets voor jou? Je kan er ook suggesties doorgeven: wat wil jij repareren?

   Like

 4. Ik sluit me aan bij Carine ivm de basiscursus patroontekenen- daar zit ik al lang op te wachten, het zou heel fijn zijn als zoiets in Heist zou kunnen! Voor wanneer zijn de plannen?

  Like

Altijd blij met een leuke reactie!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s